Romania Azi

Zi trista pentru Irina Columbeanu! „La revedere, frumoasa mea”

Zi trista pentru Irina Columbeanu! Se intoarce in tara din vacanta petrecuta alaturi de Monica Gabor, mama sa: „La revedere, frumoasa mea”

Irina Columbeanu se intoarce, miercuri, in tara, dupa mai multe saptamani petrecute in America, alaturi de mama sa.

Cel mai mult sufera Monica Gabor, vedeta postand un mesaj prin care isi exprima tristetea.

„La revedere, frumoasa mea! Sa ne revedem cu bine cat mai curand! Chiar daca distanta ne desparte, suntem aproape una de alta cu inima”, a scris Monica Gabor, pe contul personal de socializare, alaturi de o fotografie cu ea si fiica ei.

Monica Gabor a avut parte de clipe de neuitat alături de fiica ei și a omului de afaceri Irinel Columbeanu. Irina a petrecut vacanță de iarnă în America, alături de mama sa și de iubitul acesteia, Mr. Pink, care locuiesc într-o superbă vilă.

Printre multele lucruri pe care le-a făcut în America, irina Columbeanu l-a cunoscut și pe fratele ei vitreg, unul dintre copiii omului de afaceri chinez Mr. Pink, care se iubește cu mama sa.

Acum, Irina Columbeanu se întoarce în Romțnia, iar mama sa și-a luat la revedere de la ea și printr-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare.

Tot acolo, Monica gabor a făcut public și ultimul filmuleț pe care l-a înregistrat alături de fiica sa peste Ocean.

Monica Gabor este de şase ani în America, unde trăieşte o viaţă de vis alături de un milionar chinez. Manechinul şi Mr. Pink şi-au petrecut sărbătorile alături de…copii. Irina Columbeanu a fost de Crăciun în S.U.A, unde pare că s-a simţit foarte bine. S-a plimbat, a făcut shopping şi a filmat videoclipuri pe canalul ei de Youtube, cu mama şi cu un băieţel pe care îl numeşte „fratele meu”.

Se pare că Mr. Pink are un copil despre care nu se ştia, dacă ar fi să ne luăm după spusele Irinucăi. Micuţa a postat un videoclip pe Youtube , iar titlul pe care l-a pus este „Îl învăţ pe fratele meu să facă slime”.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x