Romania Azi

Wow, trebuie sa vezi cum arata acum! Viorica de la Clejani s-a topit pe picioare! Nu se mai opreste din slabit

Viorica de la Clejani nu se mai opreşte din slăbit! Abia acum a spus ce-a făcut: „La ora 2 noaptea rupeam frigiderul în două…”

În ultima perioadă, Viorica de la Clejani a slăbit destul de mult şi pare a fi complet schimbată. Dacă până acum nu era deloc deranjată de kilogramele în plus, iată că situaţia s-a schimbat. Cântăreaţa şi-a schimbat radical regimul alimentar din motive de sănătate.

De ceva vreme, Viorica de la Clejani a renunţat la alimentele nesănătoase şi a început să consume în mod regulat un suc natural, care a ajutat-o mult să slăbească. Din cauza activităţii pe care o are, starea de sănătate a cântăreţei s-a înrăutăţit, oboseala s-a acumulat, iar nopţile nedormite au avut urmări.

Vedeta a dezvăluit ce dietă ţine în prezent: „În ultima perioadă nu m-am simţit prea bine şi a trebuit să iau nişte măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit şi eu acea sfeclă roşie, un măr, morcov, ţelină. Şi de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puţin alimentaţia din viaţa mea. Ioniţă nu ştia că eu coboram la ora 2 noaptea şi rupeam frigiderul în două”.

Viorica de la Clejani s-a pus pe topit kilograme, iar greutatea la care a ajuns este una de invidiat. Din păcate pentru artistă, dieta pe care a urmat-o i-a adus şi multe probleme de sănătate.

„Am făcut foamea la greu. Am fost şi bolnăvioară, nu prea am de ce să mă laud. Mă cam doare ficatul. Singura mea legumă preferată e porcul. Am renunţat şi nu am mai mâncat. Mă culcam nemâncată”, a spus Viorica de la Clejani.

Artista a dezvăluit şi cel fel de lichid a consumat în perioada în care a slăbit enorm. „Am băut şi un suc din sfeclă, măr şi ţelină. M-am simţit mai bine. Nici nu am mai mâncat noaptea”, a mai spus Viorica de la Clejani care, coform propriilor spuse, a dat jos peste 10 kilograme în ultimele luni.

Din cauza problemelor de sănătate, vedeta a fost nevoită să ia măsuri drastice, iar acum a dezvăluit alimentul minune care ajutat-o să dea jos câteva kilograme bune.

Cântăreaţa a renunţat la alimentele nesănătoase şi a început să bea un suc minune care a ajutat-o să scape de multe kilograme în plus.

”În ultima perioadă nu m-am simţit prea bine şi a trebuit să iau nişte măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit şi eu acea sfeclă roşie, un măr, morcov, ţelină. Şi de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puţin alimentaţia din viaţa mea. Ioniţă nu ştia că eu coboram la ora 2 noaptea şi rupeam frigiderul în două.”, a declarat Viorica de la Clejani.

Numeroase persoane i-au transmis Vioricăi de la Clejani că este foarte frumoasă după ce a slăbit. „Cât de mult ai slăbit”, „Ce bine îţi stă după ce ai slăbit!”, „Aţi slăbit, felicitări! Foarte frumoasă şi cu o voce minunată” sunt numai câteva dintre comentariile fanilor.

Viorica de la Clejani a avut, mai tot timpul, probleme cu kilogramele, iar artista a şi recunoscut că dietele nu au niciun efect asupra ei. Totuşi, în ultima perioadă, cântăreaţa a mai slăbit, chiar dacă nu a ţinut un regim special.

Viorica de la Clejani a precizat că soţul ei, Ioniţă, nu o lasă să-şi facă operaţie de micşorare a stomacului şi nici să-şi pună silicoane. O vrea cât mai naturală pentru că nu este adeptul intervenţiilor de înfrumuseţare.

„N-am făcut nimic să slăbesc. Am un corset pe care îl port. Am început o dietă cu o bucată de sfeclă, ţelină şi morcov. Pot să mănânc doar asta. Ioniţă nu mă lasă să fac operaţie de stomac, nici să îmi pun silicoane, nimic. Nu mă lasă. Pentru orice îi cer bani soţului meu“, a spus Viorica de la Clejani la un post de televiziune.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x