Romania Azi

ULTIMA ORA! Bomba in televiziune: mult-anuntata revenire NU mai are loc! Gabriela Cristea este OUT de la “Te vreau langa mine”! Sefii Kanal D au gasit imediat alta prezentatoare

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat verdictul şefilor de la Kanal D! A muncit şi le-a dovedit turcilor că merită să rămână titulara postului de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Şefii de la Kanal D au dat verdictul, după un weekend în care le-au ţinut în stand-by pe Bianca Drăguşanu şi pe Gabriela Cristea!

Iubita lui Victor Slav a câştigat ”meciul” cu proaspăta mămică şi va rămâne titulară la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Mai mult decât atât, se pare că Bianca Drăguşanu va fi surprinsă la început de sezon şi an 2018 cu un nou decor al emisiunii, pe care-l va putea folosi cu toată creativitatea de care a dat docadă în lunile petrecute pe scaunul de moderator.

”Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoare la ”Te vreau lângă mine”, nu se mai întoarce Gabriela Cristea. Şefii i-au pregătit şi o surpriză: un decor nou!

Gabriela spera să revină pe micul ecran şi chiar a fost de vreo patru ori la discuţii cu turcii, însă degeaba.

Mai mult decât atât, şefii Kanal D au băgat 100.000 de euro în noul decor, care a fost conceput astfel încât să i se potrivească Biancăi.

E un decor de vis! A fost o mega-surpriză pentru ea. Bianca i-a convins pe şefi că merită să rămână cu audienţele şi disciplina ei, pentru că este foarte punctuală şi pentru că s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe mâini în ultimele luni”, au declarat surse din apropierea celor două pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gabriela Cristea a sperat până în ultima secundă că se va întoarce la ”Te vreau lângă mine”

Gabriela Cristea a sperat până în ultima clipă că începând din ianuarie îşi va relua postul de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”. Vedeta a început anul 2018 cu gândul la reluarea activităţii şi revenirea la viaţa profesională.

”Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre.

Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Vă îmbrăţişez cu drag”, anunţa în urmă cu câteva zile Gabriela Cristea, subliniind incertitudinea revenirii prin introducerea verbului ”sper” în mesajul transmis către aceştia.

Gabriela Cristea a prezentat ”Te vreau lângă mine” timp de 4 ani
Gabriela Cristea a preluat ştafeta de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine” în septembrie 2013, când i-a înlocuit pe Viorica şi Ioniţă de la Clejani.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x