Romania Azi

O stie toata tara si nu duce lipsa banilor! Isi cumpara doar haine de firma si conduce masini de lux! Surpriza: ce meserie are Narcisa Guta

Narcisa Guţă, fosta iubită a cunoscutului manelist Nicolae Guţă, lucrează ca… VIP! Asta şi-a trecut Narcisa în rubrica meseriei de la profilul ei de Facebook.

Totodată, în prezentarea de pe contul ei de Facebook, Narcisa a trecut că a absolvit Liceul de Muzică Dinu Lipatti.

După ce s-a aflat ce meserie are Narcisa Guţă, Nelson Mondialu’ a reacţionat pe Facebook. „Ea e mesajera slăbiciunilor”, a scris acesta.

Narcisa Guţă are un băiat cu Nicolae Guţă, Alberto, ea fiind implicată în mai multe scandaluri cu fostul ei partener de viaţă. Narcisa Guţă l-a acuzat pe manelist, la un moment dat, că i-a dat afară din casă pe ea şi pe fiul său.

Recent, Narcisa Guţă şi-a făcut o intervenţie de micşorare a stomacului. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă era extrem de mândră că a slăbit 41 de kilograme, dar, de curând, a apărut cu o burtică de „gravidă”

Aparent, Narcisa, femeia cu care Nicolae Guţă are un fiu, este casnică şi singura meserie care i s-ar putea atribui ar fi „fosta iubită a manelistului”. Ei bine, ea este de altă părere.

Pentru cei care nu ştiau, Narcisa are cont de Facebook şi este foarte activă în postări. E drept, în majoritatea lor se laudă cu dragostea lui Guţă, pe care îl numeşte „soţul meu”, sfidând nonşalant relaţia manelistului cu mai tânăra lui colegă de scenă, Madalina, cunoscută şi drept Beyonce de România.

Şi dacă tot a avut internetul la dispoziţie, Narcisa a avut grijă să-şi ticluiască o prezentare care să-i facă în cinste „Regelui Guţă”.

Cu atâtea apariţii TV la activ, în dreptul ocupaţiei, Narcisa a trecut „VIP”, căci, consideră ea, a devenit o persoană foarte importantă după ce s-a bălăcărit cu amantele manelistului.

Are şi studii! A absolvit, liceul de muzică „Dinu Lipatti”, se laudă Narcisa. Aşa să fie? Doar ea ştie!