Romania Azi

Monica Gabor, dezbrăcată pe site-urile pentru adulți din SUA. Vezi imaginile publicate de americani

Frumoasa Monica Gabor, goală pe site-urile pentru adulţi din SUA! Ce face cu adevărat vedeta peste Ocean?

Monica Gabor a divorţat de Irinel Columbeanu şi de 6 ani trăieşte visul american, alături de un milionar! Cel puţin aşa lasă să se înteleagă frumoasa Monica, de câte ori vine în România!

Recent însă, site-urile pentru adulţi abundă în poze nu tocmai ortodoxe în care apare frumoasa româncă. Cert este că Monica îşi menţine silueta care a făcut-o celebră în România.

Tot pe Internet se regăseşte chiar şi un film pentru adulţi atribuit româncei. În pelicula respectivă se vede însă că Monica Gabor din film este o actriţă profesionistă pe domeniul ei, dar nu este vedeta noastră. Un alt film care a strâns multe vizualizări este însă cel care a făcut furori la noi în ţară, în care protagonişti sunt Monica şi Irinel Columbeanu.

Monica Gabor a împlinit 30 de ani. Limuzină de lux de la Mr. Pink, dar nu pe numele ei!

Aflată în America, unde a petrecut o vacanță de vis alături de fiica sa, Irina, Monica Gabor și-a aniversat împlinirea vârstei de 30 de ani!

Monica Gabor trăiește, de ceva ani, visul american la cele mai înalte cote.

Vedeta locuiește într-o vilă de lux, în Malibu. Și străbate America la volanul celor mai scumnpe mașini. Ieri, vedeta a schimbat prefixul și a avut parte de o frumoasă aniversare. Iubitul său i-a comandat cadoul în avans. Astfel că, Moni a primit o altă limuzină Rolls Royce, dar ultimul model. În garajul celor doi se află o adevărată colecție de automobile de lux, care valorează o avere. Ce-i drept, niciuna dintre aceste mașini nu-i trecută pe numele vedetei noastre, ci pe firma iubitului său asiatic. Totodată, Moni are și o adevărată colecție de bijuterii de lux, majoritatea primite, evident, de la milionarul asiatic.

Fără îndoială însă, cel mai de suflet cadsou primit de Moni a fost timpul petrecut, în această perioadă, alături de fiica sa, Irina. Aceasta a venit în America încă de la sfârșitul anului trecut și a făcut o mulțime de activități împreună cu mama sa. A învățat-o să schieze, au făcut slime-uri, au cântat și s-au filmat împreună.

Mai mult, Moni i l-a prezent Irinei și pe fratele său vitreg. Mai precis, pe băiatul iubitului său chinez, din relația anterioară. Băiețelul a cucerit-o pe fetița vedetei, cu care s-a împrietenit și alături de care s-a distrat în perioada vacanței sale din America.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x