Romania Azi

Marcel Toader a pus ochii pe o altă femeie. A trecut repede peste despărțirea de Maria Constantin şi caută alinare în brațele unei alte artiste. Primele declaraţii despre relaţia cu o altă artistă: «O cunosc de aproximativ 5 ani»

Omul de afaceri pare că a trecut repede peste despărțirea de Maria Constantin şi caută alinare în brațele unei alte artiste.

După ce au apărut zvonuri că ar avea o relație cu Aida Preda, cântăreață de muzică populară, Marcel Toader a recunoscut că a mai încercat s-o cucerească pe artistă, însă nu s-a concretizat nimic. Deşi divorţul de Maria Constantin nu s-a finalizat, acesta nu exclude pe viitor posibilitatea de a reîncerca s-o cucerească pe Aida.

„Pe Aida Preda o cunosc de aproximativ 5 ani. Când eram în procesul de divorț celălalt, am avut o mare de lume care mă susținea, printre care și Aida Preda. Am stat mult de vorbă pe o rețea de socializare. Și ea trecuse printr-o situație similară. Prin iulie 2013, trebuie să ne întâlnim în Constanța. Și ea avea un spectacol. Sa întâmplat să nu ne întâlnim, după care am cunoscut-o pe Maria. Și, după, s-a rupt legătura. Cu Aida, era o amiciție mai importantă. Vorbeam foarte multe lucruri reale. Era un fel de confident. Acum, la începutul lunii august, eu postam anumite lucruri pe site-ul de socializare. Și aceeași oameni cu care comunicam au revenit în forță și m-au întrebat ‘Ce-i cu tine?’ Și, atunci, dintr-un sentiment de descărcare, am început să vorbesc. Înainte să anunț public divorțul, am vorbit cu alte persoane în care aveam încredere,” a declarat Marcel Toader.

Pe 19 decembrie, la Judecătoria sectorului 5 și-a făcut apariția Marcel Toader. Nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă, având în vedere că nici la notariat și nici la primul termen în procesul de divorț bărbatul nu s-a prezentat. De data aceasta, afaceristul a anunțat că renunță la acuzațiile de adulter adresate Mariei Constantin.

Îmbrăcat la patru ace, Marcel Toader (54 de ani) s-a prezentat dis de dimineață la tribunal. Extrem de liniștit, trăgând dintr-o țigară electronică. Poate se aștepta să o întâlnească pe Maria Constantin (31 de ani). Acest lucru nu s-a întâmplat însă, deoarece blondina și-a lăsat avocatul s-o reprezinte, preferând să rămână acasă, ca să se pregătească pentru concertul din seara aceasta de la Mioveni.

”Nu am mai văzut-o pe Maria din 3 august, de când ne-am despărțit. Nu m-am prezentat la celelalte termene pentru că am avut treabă”, a declarat Marcel Toader pentru Click! Deși mulți se așteptau la scandal, iată că lucrurile au luat o altă direcție, întrucât martorii prin care el spera să dovedească infidelitatea Mariei s-au evaporat.

”A fost un termen administrativ. Noul cod de procedură civilă prevede să depui dosarul de divorț, instanța îl analizează într-un termen sau două, analizează probele depuse, numărul de martori, iar apoi decide un nou termen. Eu nu am adus niciun martor, nu am angajat niciun avocat. Vreau să se termine, am stabilit să se termine din culpă comună”, a declarat Marcel Toader.

De aici lucrurile par simple, în sensul în care la următorul termen Marcel și Maria Constantin vor fi oficial divorțați. ”2017 a fost cel mai urât an din viața mea și-mi doresc să nu mai repet această experiență. Bineînțeles că am speranță, vreau să-mi fac o familie, însă voi fi mai atent data viitoare”, a mai spus Marcel.