Romania Azi

FOTO / Flavia nu vrea să uite niciodată vacanţa alături de Codin Maticiuc! Blondina nu a rezistat şi s-a tatuat!

Frumoasa asistentă TV, Flavia, se bucură din plin de momentele pe care le petrecere alături de Codin Maticiuc! Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă în Miami şi cum nu se putea altfel, Flavia a vrut să ţină minte această primă escapadă a lor aşa că a făcut ceva inedit.

Flavia Mihăşan a dat frigul din România pe temperaturile ridicate din Miami unde se bucură alturi de nimeni altul, decât Codin Maticiuc.

Aceasta este prima lor vacanţă împreună, iar Codin o răsfaţă pe blondină în cele mai exclusiviste locuri şi cu cele mai scumpe băuturi.

Fericită de ceea ce s-a petrecut în Miami, Flavia a dorit să aibă o amintire pe viaţă! Curajoasă şi cu zâmbetul pe buze, şi-a luat iubitul şi a fugit la un salon de tatuat.

Flavia a trecut imediat pe pat, iar profesionistul a început treaba!

Aceasta şi-a tatuat ceva mic la încheietură, la prima vedere fiind nişte puncte colorate, care cu siguranţă pentru cei doi au o semnificaţie mare.

Gina, alături de Smiley, de Revelion

Gina Pistol s-a întors recent din Asia, unde a filmat pentru noua emisiune Asia Express, iar revederea se pare că a fost cât se poate de dulce, căci doi nu mai stau separaţi deloc.

Gina l-a urmat pe Smiley la Sibiu, acolo unde au petrecut împreună trecerea dintre ani.

Potrivit click.ro, prezentatoarea şi-a făcut apariţia la scurt timp după ce Smiley a urcat pe scenă şi nu s-a retras decât aproape de final, când a urcat în culise.

Blonda s-a poziţionat fix lângă scenă, dincolo de gardurile de protecţie, şi l-a sorbit din priviri. În tot timpul cât artistul a cântat, ea l-a filmat continuu, a fotografiat fiecare moment şi i-a salutat pe spectatorii din public, cărora le-a confirmat astfel că se iubeşte cu Smiley.

Chiar dacă nu a pronunţat nici o clipă numele lui Smiley, Gina Pistol recunoştea că este îndrăgostită, ba chiar se gândeşte să facă şi un copil. „Nu am mai primit o scrisoare de foarte mult timp. am primit şi eu scrisori de dragoste şi mă emoţionam. ma bucur că fac parte din categoria femeilor care mai sunt încă sensibile.

(…) Am avut multe lipsuri în copilărie. Îmi doream foarte tare o bicicletă şi o păpuşă Barbie şi nu puteam să-mi iau atunci. (…)

Da, sunt îndrăgostită. Bărbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubită parazit. Am 36 de ani şi de ce nu am bărbat şi copil?

Nu pot să povestesc despre fiecare relaţie de ce am plecat şi de ce m-am despărţit. Mă deranjează când oamenii mă subestimează.

Ce e al meu, e al meu. Pentru copilul meu, îmi doresc ca părinţii lui să fie oameni echilibraţi”, a spus Gina Pistol.