Romania Azi

Fosta sotie a lui Cristian Pomohaci este tot mai cunoscuta in Maramures! Ce face acum cantareata de muzica populara

Ileana Matus a divortat in 2005 de Cristian Pomohaci, pe vremea in care acesta era preot, dar si cantaret de muzica populara.

Apoi, cand a inceput scandalul in care Pomohaci este acuzat de hartuire a unui minor, femeia nu a vrut sa dea prea multe declaratii.

„Din momentul in care am divortat de persoana aceasta, pe mine nu m-a mai interesat ce face cu viata lui”, afost singurul comentariu pe care l-a facut fosta sotie.

Ileana Matus a preferat sa stea departe de scandal, desi intr-un interviu pe care il daduse cu ani in urma lui Aurelian Preda, ea spusese ca perioada petrecuta alaturi de Pomohaci a fost una urata de care nu mai vrea sa-si aminteasca.

Ileana Matus nu este doar o interpreta de muzica populara, ea fiind si referent cultural, coordonatorul unor ansambluri folclorice din zona Maramuresului si, de curand, prezentatoarea emisiunii cu dedicatii muzicale populare la Radio Sighet.

In toamna anului trecut, Cristian Pomohaci a fost caterisit, el nemaiavand voie sa slujeasca in biserica.

Decizia a fost luata de Consistoriul Mitropolitan de la Sibiu si validata de Sinodul Mitropolitan condus de Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza.

Cristian Pomohaci a fost primit cu aplauze si urale la Zalau, acolo unde a sustinut un recital la aniversarea de nouă ani de existenta a unui post de televiziune cu specific folcloric.

Fostul parinte a tinut un mic discurs in care a facut referire la situatia lui din acest moment, potrivit stirilekanald.ro.

Pomohaci a lasat sa se inteleaga ca lupta cu tentatia de a vorbi despre anumite lucruri care ar provoca multe probleme.

Rugati-va pentru mine sa stiu sa tac”, a spus Pomohaci in fata a catorva sute de persoane venite sa-l vada in spectacolul de la Zalau.

De asemenea, el si-a declarat in continuare nevinovatia.

Daca 4 luni la rand ati auzit ca Parintele Pomohaci tace, stie ca el, atunci cand a cantat ca la capul ce se pleaca sabia ramane in teaca, am stiut ca Sus se va face Judecata si Dreptate!

Am curaj sa va privesc pe fiecare in parte in ochi, sa-i privesc pe cei de acasa care urmaresc emisiunea si sa va spun ca daca aveam ceva pe inimia nu eram in fata dumneavoastra.

Dati-mi voie sa ca spun, Sfintii Parinti au stiut sa taca.

Rugati-va si pentru mine sa stiu sa tac, iar tacerile mele sa fie doar in cantec si rugaciune”, a spus Cristian Pomohaci la Zalau.

Ancuta Carcu, nascuta in Rebrisoara, dezvaluiri incredibile despre Pomohaci: „Stiu tineri care au sarit pe geam sa scape de el! Cunoaste secrete politice care pot arunca Romania in aer”

Ancuta Carcu, fosta sefa PRM Bistrita, s-a nascut in aceeasi localitate cu fostul preot Cristian Pomohaci si stie foarte bine povestea acestuia.

Ancuta Carcu este nascuta in Rebrisoara, localitate din care provine si Cristian Pomohaci.

Fosta PRM-ista spune ca la Rebrisoara, toata lumea stie despre „apucaturile” fostului parinte, dar cu toate astea cei de acolo au continuat sa-l venereze.

„Tot ce se discuta despre el este exact asa, cu punct si virgula, fara doar si poate. Ce a facut cand a plecat din Rebrisoara a facut si cat a stat in Rebrisoara”, spune Ancuta Carcu.

„Eu eram mica atunci si stiam ca tot satul vorbea ca e „pe invers”. Lucrul pe care nu-l voi intelege in viata mea este de ce rebrisorenii l-au venerat in felul lor si l-au acoperit”, a mai declarat Ancuta Carcu pentru WOWbiz.ro.

Fosta politiciana spune ca Pomohaci era inca din tinerete „spaima pustilor din Rebrisoara”.

„Dintre vecinii lui, tot ce era baiat tanar, nu a scapat. O stiu sigur, cu nume cu tot.

Stiu ca unii care s-au nimerit cu el in aceeasi incapere, au scapat doar sarind pe geam. Nu exagerez cu nimic. Au fost mai multe cazuri. Mamele lor erau indignate, dar le-a fost rusine sa vorbeasca”, ne-a mai spus Carcu.

Cu toate ca nu a fost niciodata de acord cu ce face, Ancuta Carcu spune ca il admira pe Pomohaci ca artist si la un moment dat chiar a incercat sa-l avertizeze pe acesta in legatura cu un vis pe care l-a avut.

„Eu i-am spus lui Pomohaci, cu 3-4 luni inainte de scandal ca l-am visat ca era in mijlocul apei, in Rebrisoara si era imbracat in preot, iar lumea se uita la el. L-am anuntat.

Va poate confirma visul, ca are pe Facebook toate convorbirile private. Personal, il admir ca si cantaret, dar il detest ca om cu astfel de apucaturi.

Nu e vina lui ca a ajuns in aceasta situatie, ci a autoritatilor ca nu au luat nici o masura si a noastra ca l-am transformat in vedeta. Cu totii suntem vinovati”, sustine politiciana.

In incheiere, Ancuta Carcu a facut o declaratie extrem de ciudata, prin care lasa sa se inteleaga ca Pomohaci are la mana mai multi oameni importanti din Romania.

„Sa nu il suparati prea mult pe Pomohaci, deoarece el cunoaste secrete politice care pot arunca Romania in aer”!

Ionut si Andrei, tinerii care au facut dezvaluiri despre preotul Cristian Pomohaci, au primit toate rezultatele testului poligraf. Toate afirmatiile pe care le-au facut despre preotul Pomohaci au fost adevarate!

Rezultatul testului poligraf a fost facut public de Mirela Vaida in cadrul emisiunii „Acces direct”.

„As vrea sa vad ce mai spune lumea acum”, a afirmat Ionut.

„Iti spun eu”, a replicat Mara Banica. „Partea spalata pe creier va spune ca mintiti, ceilalti vor sustine ca ati spus adevarul”, a adaugat vedeta TV.

„Testul acesta impune o discutie foarte serioasa cu parintele Pomohaci”, a spus avocatul lui Cristian Pomohaci, Daniel Ionascu.

Ionuţ, tânărul care susţine că a fost corupt de părintele Crstian Pomohaci, a povestit cum l-a cunoscut pe acesta, arătând şi conversaţiile pe facebook pe care le-a avut cu preotul-cântăreţ de muzică populară.

Dialogul este explicit şi surprinde ”tatonările” dintre ei, înainte să ajungă în momente intime!

Conversaţiile s-au petrecut de pe un cont de facebook fals, susţine Ionuţ, numit ”gersaunu” despre care susţine că îi aparţine părintelui.

Drept dovadă, cu acesta este prieten şi fiul adoptiv al artistului popular, Marius.

Ionuţ este cel care l-a abordat pe Pomohaci, şi l-a învitat la spălătoria unde lucrează convingându-l să vină cu numai o frază ”Am o plăcere la bărbaţi”.

Conversaţiile care s-au purtat între ei sunt de-a dreptul halucinante!