Romania Azi

Cristi Borcea, decizie de ultim moment, din spatele gratiilor! Nimeni nu se astepta la mutarea asta

Cristian Borcea nu reuseste sa scape de apartementul din Miami, pe care l-a tot bagat si scos de la vanzare. De data aceasta, bossul dinamovist a decis sa mai taie din pret, in speranta ca va reusi sa gaseasca un client.

In acest moment, apartementul cu vedere la ocean este listat pe site-urile de profil la 2,4 milioane dolari, cu 300.000 dolari mai putin decat la sfarsitul anului trecut. Scaderea a aparut chiar in perioada in care omul de fotbal era eliberat conditionat.

Penthouse-ul lui Borcea din Miami are aproape 300 mp, 3 dormitoare, doua bai, un living si o terasa spectaculoasa, plus vedere de 180 grade la ocean.

Blocul in care se afla apartamentul a fost construit in 2005, iar dinamovistul a mai detinut aici un imobil.

Pana in urma cu un an, aici a locuit Alina, fosta sotie, insa in prezent acesta este liber.

Cristian Borcea a cumparat apartamentul din Miami in 2011 si a platit pe el 1,45 milioane dolari.

Un an mai tarziu, acesta ajungea sa valoreze dublu, iar afaceristul si-a dat seama ca ar fi momentul sa-l vanda.

El a tinut insa de pret si nu a reusit sa gaseasca uin client care sa-i ofere aceasta suma.

„Valentinei îi plac enorm copiii. Spune despre Milan că este minunea ei, îl divinizează pe acest băiețel cu plete blonde. A fost un copil cuminte, nu i-a făcut probleme, ba din contra, a ținut-o numai cu zâmbetul pe buze, așa că își dorește și o surioară pentru el.

Crede în minuni și cu siguranță i se vor îndeplini visele”, a spus pentru Click o sursă apropiată Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea are deja șapte moştenitori, cu patru femei: trei copii cu prima soţie, Mihaela Borcea, pe Patrick (19 de ani) și pe gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani), doi copii cu Alina Vidican, Gloria (2 ani) și Alexandru (5 ani), şi o fetiţă, Carolyn, cu o fostă amantă, care i-a deschis proces de paternitate.