Romania Azi

Au trecut anii, David a crescut și e frumos foc, iar Andreea Mantea DEZVĂLUIE ADEVĂRATUL MOTIV pentru care S-A DESPĂRȚIT de Cristi Mitrea

Cristi Mitrea, fostul iubit al prezentatoarei de eleviziune Andreea Mantea, este schimbat față de momentul în care forma un cuplu cu bruneta.

În urmă cu câțiva ani, prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea își găsea alesul la emisiunea „Burlăcița”, a cărui protagonistă a fost la postul de televiziune Antena 1.

În urma show-ului, bruneta a ales să formeze un cuplu cu luptătorul MMA Cristi Mitrea, cu care a și rămas însărcinată.

Din păcate, relația celor doi n-a rezistat probei timpului, Andreea Mantea a născut un băiat pe nume David și a rămas mamă singură, Cristi Mitrea nevrând să audă de copilul său.

Andreea Mantea, care a comentat în trecut despre separarea de Cristi Mitrea, și-a văzut de viața ei, iar luptătorul MMA a făcut același lucru.

Acum, la ani distanță de momentul în care se iubea cu Andreea Mantea, Cristi Mitrea nu mai arată deloc la fel.

S-a tuns zero și și-a lăsat o barbă imensă, iar trupul său este din ce în ce mai plin de tatuaje.

Cristi Mitrea petrece foarte mult timp în compania mamei sale și a colegilor săi de la sala de sport, după cum se poate vedea din cele mai multe fotografii pe care acesta le postează pe contul său de pe o rețea de socializare.

Cristi Mitrea promitea la început să fie el alesul, bărbatul visurilor pe care Andreea îl tot aștepta de ceva timp. Dar nu a fost așa, iar acum vedeta este dezamagită.

Motivul despărțirii nu este unul nou pentru Andreea Mantea. Cu ceasul biologic ticăindu-i tot mai tare, bruneta vrea să fie femeie la casa ei. Numai că partenerii ei fug mâncând pământul când ea le pomenește de căsătorie.

”Mă gândesc cu părere de rău la el. Cristi avea alte dorinţe. Ale mele sunt uşor mai profunde, ale lui mai superficiale. Poate că îşi doreşte şi el familie şi copii, dar nu cu mine. Eu nu îl pot obliga”, a mărturisit Andreea Mantea la „Acces Direct”.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x