Romania Azi

Asa arata inainte Renata Gheorghe, dar s-a transformat total dupa multe interventii estetice! Doamne, cum a ajuns sa arate acum! Ce se vede la chipul ei 😮

Renata Gheorghe este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz si adora sa puna barbatii pe jar.

Bruneta frecventeaza centrele de infrumusetare si a ajuns de nerecunoscut. In cea mai recenta imagine de pe o retea de socializare se observa cat de mult s-a schimbat.

In fotografie, Renata Gheorghe apare in lenjerie intima si se vede ca si-a facut cateva interventii la fata.

Renata Gheorghe traieste de ceva timp o poveste controversata de dragoste cu un personaj nu tocmai prietenos cu legea. Este vorba de Marco Kalu, un tanar care in trecut a fost saltat si de mascati, dupa ce numele lui a aparut intr-un dosar privind savarşirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, loviri şi alte violente.

Daca in urma cu ceva timp, Renata anunta despartirea de Marco, iata ca cei doi se bucura in continuare de dragostea celuilalt.

Mai mult, mama Renatei, Dana Criminala, a incurajat relatia fiicei sale cu Marco si a preferat sa comenteze la fotografie cu mai multe inimioare.

Renata Gheorghe a reusit, se pare, sa isi gaseasca fericirea. Bruneta focoasa pare extrem de indragostita, iar totul i se datoreaza unui tinerel tatuat si bine lucra la sala, alaturi de care a tot fost zarita in localurile high-class ale Capitalei.

Desi misterioasa cu noua ei cucerire, Renata a impartasit o fotografie cu prietenii virtuali, semn ca relatia a devenit oficiala. Bruneta apare in bratele iubitului ei, in timp ce se saruta tandru.

„Sufocata de iubire”, au fost cuvintele folosite de Renata la descrierea fotografiei.

Telenovela triunghiului amoros dintre Leo de la Strehaia, Renata Gheorghe (una dintre Reginele Piteştiului) şi mama acesteia, Dana, numită şi Dana Criminala, a reînceput la postul de televiziune Kanal D, luînd o întorsătură ca în filme. Tocmai cînd lumea dăduse uitării cearta dintre Leo, familia sa şi cele două femei din viaţa lui, iată că totul o ia de la capăt, de data aceasta parcă totul devenind şi mai interesant.

Astfel, în emisiunea Wow Biz de miercuri noaptea, spiritele s-au încins, iar momentul culminant a fost venirea în platou a Renatei, unde se aflau fostul ei iubit şi mama ei, Dana. Ceea ce face tot deliciul şi ţine pe jar spectatorii şi pe cei care îi cunosc este faptul că, acum, Renata din iubită a devenit fiica vitregă a lui Leo, după ce acesta s-a căsătorit cu mama Renatei. În unele momente, ea nu a mai suportat tensiunea din platou şi a izbucnit în lacrimi.

A aflat de la televizor că s-au căsătorit
Foarte supărată şi în lacrimi la un moment dat, Renata a spus că este şocată de faptul că ei s-au căsătorit, ea fiind una dintre multele persoane care au aflat din emisiune despre acest lucru. De asemenea, ea consideră că amîndoi sînt vinovaţi şi în nici un caz nu va accepta că Leo îi este acum tată vitreg. „Leo mi-a spus la un moment dat că dacă îl părăsesc va sta cu mama, dar nu am luat acest lucru în serios, crezînd că este doar o glumă de a lui. Nu-mi face nici o plăcere ca acum să fiu fiica lui Leo de la Strehaia.

Ce m-a deranjat cel mai mult a fost că a trebuit să aflu din emisiune că s-au căsătorit cu acte la Primăria din Piteşti. Ei nu ştiu ce e în sufletul meu! Mă deranjează că m-au pus în situaţia asta şi că nu mi-au spus dinainte. Eu nu am nici o treabă cu ce spune lumea, important e ce spun şi ce cred eu. Mi-au călcat în picioare toate sentimentele“, a spus Renata. Ea a mai menţionat că nu se aştepta ca mama ei să facă acest pas şi că nu o poate ierta momentan, iar să stea cu ei şi să îi spună tată lui Leo, în nici un caz nu se pune problema. A

cest lucru l-a afirmat după ce cei doi i-au spus că poate să vină să stea cu ei la fel cum fac şi cei trei băieţi ai lui Leo, care îi şi spun mami Danei şi care au acceptat-o ca parte a familiei, plecînd chiar de acasă din Strehaia pentru a locui alături de cei doi.

Îi plăcea de Dana dinainte de a fi cu Renata

Pusă la zid şi acuzată de Renata că nu a fost corectă cu ea şi a făcut-o mult să sufere, Dana a adăugat: „Sentimentele mele pentru Leo au venit pe parcurs şi în nici un caz nu pot să spun că atunci cînd m-am mutat cu el şi cu Renata îl iubeam. Lucrurile au venit de la sine, în cei patru ani petrecuţi împreună în aceeaşi casă. Mie mi-ar face plăcere ca ea să vină să locuiască cu noi, dar nu cred că ar face asta. Dacă nu eram convinsă de anumite lucruri, nu mă căsătoream cu el“, a spus Dana Criminala.

La rîndul său, Leo susţine că îi plăcea de Dana dinainte de a fi cu Renata, dar Dana nu îi dădea atenţie. Cînd a început relaţia cu Renata nu avea nici o şansă cu Dana, iar pe parcurs s-a îndrăgostit de Renata. „Cînd o vedeam pe Renata tremuram, acum nu mai simt asta. Eu am fost ăla mai nebun. Am vrut s-o folosesc pe Renata, dar s-a întîmplat să mă îndrăgostesc. Apoi, în ultimii ani, am ajuns să locuim împreună din obişnuinţă“, a spus Leo.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x