Romania Azi

Primele imagini. El e „politistul pedofil”! Declaratie soc in fata oamenilor legii: „De ani de zile iubesc copiii” La rândul lui are doi copii

Eugen Stan, bărbatul care a abuzat doi copii într-o scară de bloc din sectorul 6 al Capitalei, şi-a recunoscut fapta şi este audiat de autorităţi.

Noi informaţii ies la iveală în cazul care a îngrozit părinţii din ţară.

Eugen Stan, bărbatul care a abuzat doi copii într-un lift dintr-un bloc din Capitală, a fost săltat de la birou şi este audiat.

Acesta are studii liceale şi postliceale şi are doi copii. De asemenea, bărbatul este divorţat şi a declarat că „de ani de zile iubeşte copiii”.

Acesta lucrează ca agent la Brigata Rutieră încă din 20 august 2010, înainte fiind fost agent de Poliţie Comunitară.

Teribilul eveniment, care a vizat doi copii, a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 din Bucureşti.

Tatăl micuţilor era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei persoane apropiată familiei.

Fetiţa care a fost abuzată de bărbatul în vârstă de 46 de ani, Stan Eugen, a fost dusă la IML, pentru a fi supusă unei expertize.

Aceasta nu fusese violată de bărbat.

Cei doi copii au fost foarte speriaţi de cele întâmplate. Tatăl copiilor luase decizia de a distribui mai multe afişe prin Bucureşti, pe la blocuri, pentru ca pedofilul să fie găsit. Din fericire, acesta a fost găsit în această dimineaţă şi a fost săltat de la birou.

Mama băieţelului şi a fetiţei a relatat că se afla în stare de şoc în momentul în care a aflat cele întâmplate.

Conform Digi24, Eugen Stan, bărbatul care a abuzat cei doi copii, a fost audiat. Bărbatul ar mai fi fost implicat într-un caz similar, în anul 2015, când trei fete în vârstă de opt au fost agresate, tatăl uneia dintre acestea depunând plângere la poliţie.