Romania Azi

Da, cu el se iubeste acum! Avem imaginile cu „Bad Angie”! Ce s-a ales de „bunăciunea” din echipa lui Scărlătescu, după emisiunea „Chefi la cuțite”! A renuntat la meseria de dansatoare pentru dragostea lui! Vezi pozele cu ei impreuna

După evoluţia de-a dreptul formidabilă din celebra emisiune „Chefi la Cuţite”, bomba sexy din echipa lui Cătălin Scărlătescu nu se opreşte aici! La început de an, senzuala animatoare a luat o hotărâre uluitoare.

Spynews.ro a aflat, în exclusivitate motivul incredibil pentru care Angie Moisescu a renunţat la carierea ce i-a adus notorietatea.

Bad Angie , aşa cum este cunoscută Angie Moisescu prin cluburile de noapte ale Capitalei, a luat o hotărâre de-a dreptul şocantă.

Cu toate că este una dintre cele mai apreciate animatoare ce a făcut senzaţie, de-a lungul timpului prin cluburile de fiţe, cu formele ei bine definite, dar şi cu mişcările graşioase, preferata lui Cătălin Scărlătescu din emisiunea „Chefi la Cuţite” s-a decis să pună capăt carieriei de dansatoare.

Reporterii Spynews.ro au aflat, în exclusivitate, motivul pentru care Bad Angie s-a hotărât să se retrega în plină glorie.

Da, m-am lăsat de dans. M-am hotărât să îmi deschid o afacere alături de iubitul meu. Am ceva bani puşi deoparte şi momentan nu îmi fac griji pentru ziua de mâine. Nu ne-am hotărât exact ce o să deschid.

Stăm şi analizăm fiecare situaţie. Împreună cu iubitul meu o să decid ce este mai bine. Posibil să mă axez pe make-up sau pe gastronomie, încă nu sunt hotărâtă”, ne-a mărturisit senzuala blondină.

Angie Moisescu este tânăra dansatoare ce a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”. Cunoscută drept „Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală.

Angie Moisescu, alias „Bad Angie”, a făcut un spectacol incredibil în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Aceasta a fost preferata chefului Cătălin Scărlătescu, iar aceasta este cunoscută drept o dansatoare foarte bună.

Dar, oare ce mai face aceasta, după ce a apărut în emisiunea „Răi da Buni”?

După ce a avut un debut incredibil în emisiunea „Chefi la cuțite”, „Bad Angie” nu se oprește aici!

Aceasta postează constant pe rețelele de socializare deliciile pe care le prepară, dar și fotografii nu foarte „cuminți”.

Angie Moisescu și-a pus poze cu decolteul său generos, iar internauții au admirat-o foarte mult.

Dar nu doar pentru ce a înzestrat-o mama natură, ci și pentru platourile cu mâncare pe care aceasta le face.

Despre viața lui Angie Moisescu

Angie Moisescu este tânăra dansatoare ce a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”.

Cunoscută drept „Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală.

Angie Moisescu a fost compătimită de mulţi, după ce s-a dus vestea că este nevoită să danseze la bară ca să aibă ce să îi pună copilului în farfurie.

Conform unor informaţii primite la adresa info@spynews.ro, focoasa blondină şi-a abandonat copilul în urmă cu aproximativ opt ani, după ce a divorţat.

De atunci, „mămica grijulie” şi-a văzut fiul de câteva ori, acesta fiind crescut de tată şi de actuala soţie a bărbatului.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x