Romania Azi

Cristian Tudor Popescu, atac fără precedent la adresa lui Alexandru Arșinel. „Nu s-a dus să aprindă o lumânare”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit împotriva actorului Alexandru Arșinel după ce acesta i-a luat apărarea celui care i-a făcut transplant, medicul Lucan.

„Popularul cabotin Al. Arșinel s-a dus la biserică să aprindă o lumânare pentru M. Lucan, traficantul de vieți pe euro care își spune doctor. Poate că doctor ca aceia din lagărele naziste, care îi triau pe cei ce își așteptau moartea.

Al. Arșinel nu s-a dus să aprindă o lumânare pentru nearșineii săriți la transplantul renal ca să-și facă M. Lucan transplantul penal, îngrășând caracatița monstru crescută în clinica lui particulară.

Să fie sănătos, dl Arșinel. Am însă o propunere pentru după ce domnia sa va da ortul popii: să i se scoată rinichiul pe care i l-a băgat Lucan și să fie redat nearșineilor ce stau la rând pentru el.

Republicanii ce spun?”, a comentat Cristian Tudor Popescu în republica.ro.

Alexandru Arșinel a răspuns acuzațiilor care i s-au adus privind faptul că ar fi beneficiat de un tratament preferențial din partea medicului Mihai Lucan, care i-a făcut transplantul de rinichi.

Actorul susține că nu a contat numele lui în această poveste, ci starea gravă în care se afla.

„Nu cunosc, nu afirm nimic, nu îmi dau seama de ce se întâmplă.

Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta”, a spus Arșinel pentru o televiziune de știri.

Întrebat dacă a contat influența și reputație pe care o are, actorul a spus că „Nu, a contat că mai funcţionam 7% cu rinichii”.

Te-ar putea interesa si:

Jandarmeria va scoate la concurs, din luna ianuarie, 151 de posturi.

„Indiferent că eşti dinamovist, stelist sau ţii cu Viitorul, te poţi face jandarm”, este mesajul postat de jandarmi pe pagina de Facebook, pentru cei interesaţi de un loc de muncă în Jandarmeria Română.

Jandarmeria transmite, într-un comunicat de presă, că pentru reducerea deficitului de personal, instituţia va începe, în perioada ianuarie-martie 2018, procedurile de scoatere la concurs, prin încadrare directă, a 151 de posturi vacante – 51 de posturi de ofiţer, 61 deposturi de subofiţer şi 39 de posturi alocate pentru personalul contractual.

Pe pagina de Facebook, Jandarmeria le transmite celor interesaţi că pot deveni jandarmi indiferent dacă sunt dinamovişti, stelişti sau ţin cu Viitorul.

„Pentru unul dintre “fanii”noştri, anul acesta a adus schimbări importante de percepţie.

Dacă la începutul anului, Bianco Rossi era convins că cea mai proastă meserie este la Jandarmerie, între timp percepţia s-a mai îmbunătăţit. Evident că-l vom susţine şi-i vom răspunde la întrebare.

Bianco Rossi, de curând Jandarmeria Română a scos la concurs 151 de posturi, de ofiţer, subofiţer şi personal contractual.

Aşadar, Bianco Rossi, dacă ai studii în domeniile: I.T., juridic, financiar, marketing, administrare patrimoniu imobiliar, comunicaţii, armament geniu chimic, intendenţă, auto, medical, învăţământ, resurse umane, te aşteptăm în echipa noastră!”, este mesajul postat sâmbătă de Jandarmeria Română.