Romania Azi

Angajații azilului de bătrâni unde a fost abandonată Zina Dumitrescu de către propriul fiu rup tăcerea! Ce se întâmplă acum cu „mama modei românești”! Nu vrea deloc să…

Noi amănunte ies la iveală despre relația din azil a Zinei Dumitrescu cu domnul Ion. Fosta creatoare nu-l primește în camera ei, chiar dacă bărbatul face tot posibilul să-i intre în grații.

Zina Dumitrescu are, de câteva luni, la azilul unde a fost abandonată de fiul său, un partener care-i ține companie.

”Pentru Zina, dl. Ion e un plus în viața ei. Se plimbă, stau de vorbă. El este intelectual. Eu organizez periodic serate de dans, printr-o firmă de specialitate.

Așa s-au apropiat, au dansat împreună”, mărturisea pentru Libertatea Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni din Ghemănești, unde stă aceasta.

În prezent însă, în ciuda faptului că bătrânelul încearcă să-i intre în grații, relația celor doi a rămas în același stadiu. Zina și dl. Ion sunt doar prieteni, asta pentru că fosta creatoare de modă îl ține la distanță.

”E doar o relație platonică. Se văd pe la masă. Acum nu mai e cald afară, să iasă la plimbare, cum făceau înainte. Astfel că ea se duce în cameră.

Zina e foarte stăpână pe ea și înțepată.

Nu-i permite să vină în cameră la ea. În schimb, el e mai maleabil. Vrea să-i intre în gratii. Dar ea îl ține la distanță. El îi aduce flori și banane”, a povestit Ion Cassian pentru Libertatea.

Va fi supusă unor investigații amănunțite

În această lună, mama Zina va ajunge pe mâna medicilor. Fosta creatoare nu este bolnavă, dar va fi supusă unui control amănunțit.

Săptămâna viitoare îi vom face un set de analize medicale și o investigație amănunțită. Să vedem dacă e bine din punct de vedere cardiac, dacă e ok la plămâni”, a mai spus patronul azilului.