Romania Azi

Adevarul despre starea lui Ion Iliescu! Toata lumea stia ca e bolnav, dar… Ce nu se stia pana acum​

Zvonurile ca Ion Iliescu s-ar confrunta cu grave probleme medicale par a nu fi reale! Dimpotriva, fostul presedinte se simte bine si, recent, a facut o petrecere in familie pentru a aniversa un eveniment important din viata lui!

La inceputul lunii decembrie, o veste bomba a bulversat lumea politica autohtona! Surse Romania TV sustineau ca Ion Iliescu nu mai putea sa iasa din casa, din cauza unor serioase probleme locomotorii!

Fostul lider al tarii nu participase nici la parada organizata de Ziua Nationala, un lucru neobisnuit pentru el, ceea ce a alimentat, la vremea respectiva, stirile ca sanatatea lui era subreda!

Acum insa, situatia se prezinta cu totul diferit in cazul politicianului! Persoane apropiate lui spun ca Iliescu este intr-o forma buna, ba chiar isi face zilnic exercitiile pe bicicleta medicinala, semn ca norii negri s-au risipit in cazul sau.

“Ion Iliescu se simte bine, nici gand sa nu poata sa mearga! Din contra, nu a renuntat la miscarea sa obisnuita si in continuare face sport!

O dovada clara ca este sanatos o reprezinta si faptul ca, in urma cu cateva zile, el a sarbatorit cei 65 de ani de casatorie cu sotia Nina!

Evenimentul, unul simplu, in familie, a avut o mare incarcatura emotionala, iar fostul sef al statului a fost in mare forma”, au dezvaluit oameni apropiati celui care a condus destinele Romaniei ani de zile!

Te-ar putea interesa si:

Jandarmeria va scoate la concurs, din luna ianuarie, 151 de posturi.

„Indiferent că eşti dinamovist, stelist sau ţii cu Viitorul, te poţi face jandarm”, este mesajul postat de jandarmi pe pagina de Facebook, pentru cei interesaţi de un loc de muncă în Jandarmeria Română.

Jandarmeria transmite, într-un comunicat de presă, că pentru reducerea deficitului de personal, instituţia va începe, în perioada ianuarie-martie 2018, procedurile de scoatere la concurs, prin încadrare directă, a 151 de posturi vacante – 51 de posturi de ofiţer, 61 deposturi de subofiţer şi 39 de posturi alocate pentru personalul contractual.

Pe pagina de Facebook, Jandarmeria le transmite celor interesaţi că pot deveni jandarmi indiferent dacă sunt dinamovişti, stelişti sau ţin cu Viitorul.

„Pentru unul dintre “fanii”noştri, anul acesta a adus schimbări importante de percepţie.

Dacă la începutul anului, Bianco Rossi era convins că cea mai proastă meserie este la Jandarmerie, între timp percepţia s-a mai îmbunătăţit. Evident că-l vom susţine şi-i vom răspunde la întrebare.

Bianco Rossi, de curând Jandarmeria Română a scos la concurs 151 de posturi, de ofiţer, subofiţer şi personal contractual.

Aşadar, Bianco Rossi, dacă ai studii în domeniile: I.T., juridic, financiar, marketing, administrare patrimoniu imobiliar, comunicaţii, armament geniu chimic, intendenţă, auto, medical, învăţământ, resurse umane, te aşteptăm în echipa noastră!”, este mesajul postat sâmbătă de Jandarmeria Română.